top of page
165A8268-9464-4368-B871-33D9097DA5E4.JPG

OVER ONS

Grazie realiseert tuinrenovaties, tuininrichting en is verkoper en plaatser van topkwaliteit kunstgras voor sport, spel & landscaping. 


Wij zijn gevestigd in Heusden-Zolder in de provincie Limburg. Bij ons kan u steeds rekenen op het beste advies en wij staan garant voor eerlijke prijzen.

Onze kunstgrassoorten worden in de Benelux vervaardigd en inmiddels worden onze grassen over de hele wereld geleverd en geplaatst. Kiezen voor Grazie is kiezen voor topkwaliteit!

Ons kunstgras is milieuvriendelijk, volledig lood- & cadmiumvrij en gemaakt van 100% gerecycleerde Europese materialen.

Wij bieden verscheidene expertises aan, zo kan u bij ons terecht voor advies op maat, zijn wij sterk in het realiseren van ondergronden, (voorbereiding voor de ondergrond en uitvlakken van het zandbed) en een professionele plaatsing van het kunstgras. Maar tevens ook een volledige tuinaanleg. U kan bij ons dus ook terecht voor totaalprojecten met of zonder tuinplan. 

 

Bij ons krijgt u een garantie van 15 jaar op kleur- & slijtage van het kunstgras, alsook werken wij met recycleerbare materialen om samen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Waar wij ons mee onderscheiden is dat wij het kunstgras ten alle tijden inzanden, dit voor het krimpen van de mat te voorkomen, de temperatuur te reguleren en de grassprieten blijven nog beter recht staan!

Bij aanleg door ons kan u de kunstgrasmat nooit oplichten omdat wij een uniek bevestigingssysteem hanteren!  De matten worden om de 10 cm in de omtrek vastgemaakt, de lijmnaden verlijmen wij niet-zichtbaar en verankeren wij extra in de ondergrond wat maakt dat wij nooit na-service moeten verlenen in de vorm van het wegwaaien van de matten, diefstal van de matten, krimpen, hobbeltjes of luchtzakjes zichtbaar worden. 

 HET GRAZIE LANDSCAPING TEAM

 

bottom of page