165A8268-9464-4368-B871-33D9097DA5E4.JPG

OVER ONS

Grazie is leverancier-plaatser van topkwaliteit kunstgras voor sport, spel & landscaping.

Onze kunstgrassoorten worden in de Benelux vervaardigd.

 

Inmiddels worden onze grassen over de hele wereld geleverd en geplaatst. Kiezen voor Grazie is kiezen voor topkwaliteit!

Ons kunstgras is milieuvriendelijk, volledig lood- & cadmiumvrij en gemaakt van 100% gerecycleerde Europese materialen.

Wij bieden verscheidene expertises aan, zo kan u bij ons terecht voor advies op maat, zijn wij sterk in het realiseren van ondergronden, (voorbereiding voor de ondergrond en uitvlakken van het zandbed) en een professionele plaatsing van het kunstgras. Maar tevens ook een volledige tuinaanleg. U kan bij ons dus ook terecht voor totaalprojecten met of zonder tuinplan. 

 

Bij ons krijgt u een garantie van 15 jaar op kleur- & slijtage alsook werken wij met gerecycleerde materialen die goed zijn voor de planeet!

Waar wij ons mee onderscheiden is dat wij het kunstgras ten alle tijden inzanden, dit voor het krimpen van de mat te voorkomen, de temperatuur te reguleren en de grassprieten blijven nog beter recht staan!

Bij aanleg door ons kan u de kunstgrasmat nooit oplichten omdat wij een uniek bevestigingssysteem hanteren!  De matten worden om de 10 cm in de omtrek vastgemaakt, de lijmnaden verlijmen wij niet-zichtbaar en verankeren wij extra in de ondergrond wat maakt dat wij nooit na-service moeten verlenen in de vorm van het wegwaaien van de matten, diefstal van de matten, krimpen, hobbeltjes of luchtzakjes zichtbaar worden. 

GRAZIE LANDSCAPINGROY SENTJENS & MICHELE VANHERLE